Hoe vind ik vacatures op Baan bij de Gemeente?

Via de zoekbox op de Homepage of via de pagina Vacatures kun je zoeken naar vacatures gemeente. Je kunt zoeken op trefwoord, titel, op locatie of met een combinatie van beiden. Je kunt het beste gerichte trefwoorden gebruiken, zoals een functietitel, een bedrijfsnaam of een specifieke locatie.

Op de pagina Vacatures kun je ook zoeken op dienstverband en via de de interactieve kaart. Op de interactieve kaart staan ronde locators met daarin een getal. Dit getal komt overeen met het aantal vacatures in die gemeente of regio. Door te klikken op de ronde locator, zoomt de kaart in en zie je de functietitel staan per specifieke locatie. Door op de functietitel te klikken ga je direct naar de vacature toe.

Je kunt je huidige zoekopdracht (als je bent ingelogd) ook gelijk opslaan als jobalert via ‘jobalert toevoegen‘. Tot slot kun je ook via de pagina Overheden zoeken op vacatures per specifieke overheidsorganisatie.